Disclaimer

Disclaimer

logo vvlDe algemene informatie over logopedie op deze website is deels afkomstig uit de folder van de Vlaamse Vereniging voor logopedisten (www.vvl.be).

Deze website is bedoeld om patiënten zo goed mogelijk te informeren over de stoornissen die in groepspraktijk Kompas behandeld worden, de werkwijze die gehanteerd wordt en de medewerkers van groepspraktijk Kompas.

Groepspraktijk Kompas besteedt veel aandacht en zorg aan haar website en streeft ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle inspanningen kan Kompas niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is.

Als u onjuistheden vaststelt, kunt u contact opnemen met info@groepspraktijkkompas.be. Groepspraktijk Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat door het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.

Groepspraktijk Kompas heeft clienten uit onder andere de volgende gemeenten in Antwerpen: Wijnegem, Brasschaat, Schoten, Zoersel, Oelegem, Ranst, Deurne, Mortsel en Sint-Job-in-‘t-Goor.